Αθηναϊκή Ριβιέρα: το ιδανικό μέρος για να ζείτε

Αθηναϊκή Ριβιέρα: το ιδανικό μέρος για να ζείτε

Με την αγορά ακινήτων στην Αθήνα να σημειώνει σημαντική άνοδο, η Αθηναϊκή Ριβιέρα γίνεται πόλος έλξης για τους αγοραστές κατοικιών που αναζητούν ένα σπίτι κοντά στην παραλία σε μερικές από τις καλύτερες γειτονιές στην Αθήνα.

Η Αθηναϊκή Ριβιέρα ήταν πάντα ιδιαίτερα ελκυστική με την καταγάλανη θάλασσα, τις χρυσαφένιες ακρογιαλιές, τις σύγχρονες μαρίνες, τις ατέλειωτες επιλογές διασκέδασης και αναψυχής να παρατείνουν την αίσθηση καλοκαιριού. Σήμερα, με το project του Ελληνικού να αποτελεί τη μεγαλύτερη υλοποίηση αστικής ανάπλασης στην Ευρώπη, η Αθηναϊκή Ριβιέρα έχει μετατραπεί στον απόλυτο προορισμό.

Με νέα ακίνητα να αναπτύσσονται σε μερικές από τις καλύτερες γειτονιές της Αθήνας, όπως η Νέα Σμύρνη, η Γλυφάδα, η Βούλα, η Ηλιούπολη, ο Άλιμος και το Παλαιό Φάληρο, η Αθηναϊκή Ριβιέρα αποκτά μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον για την αγορά ακινήτων προσφέροντας πληθώρα επιλογών για όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις.

Η αγορά ακινήτων στον Άλιμο μοιάζει να εκτοξεύεται με επιλογές σε ακίνητα κάθε είδους που πληρούν νέα πρότυπα ποιότητας και προδιαγραφές που συνδυάζουν την αρμονία της φύσης με την αστική ανάπτυξη.

Η νέα Μαρίνα στον Άλιμο θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για κατοίκους, επισκέπτες και ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής με πολλές προτάσεις για φαγητό, υπηρεσίες φιλοξενίας, γραφεία και θέσεις ελλιμενισμού. Το Μητροπολιτικό Πάρκο του Ελληνικού, από την άλλη, θα περιλαμβάνει ουρανοξύστη κατοικιών και γραφεία, εμπορικά κέντρα, μουσεία, πολιτιστικούς και ψυχαγωγικούς χώρους για οικογένειες, κέντρα υγείας και ευεξίας, καθώς και πληθώρα από αθλητικές εγκαταστάσεις.

Σε μια ήσυχη αλλά και γεμάτη ζωντάνια περιοχή, κοντά στη φύση αλλά και μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της πόλης, το λιμάνι του Πειραιά και το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, το Μητροπολιτικό Πάρκο του Ελληνικού θα είναι πραγματικά ένα πάρκο για όλους.

Σε συνεχή αναζήτηση για τις πιο ελκυστικές ευκαιρίες ακινήτων, η Grammikos Group ανακαλύπτει και σας προτείνει τα καλύτερα ακίνητα της αγοράς για να μπορείτε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Αν λοιπόν αναρωτιέστε σε πιο μέρος της Αθήνας θα θέλατε να ζείτε, ή επιθυμείτε να ενημερώνεστε για τις τελευταίες τάσεις στην αγορά ακινήτων στην Αθήνα, δεν έχετε παρά να περιμένετε το επόμενο blog μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας!