Ζωντάνια και γαλήνη σε ένα μέρος

 Ζωντάνια και γαλήνη σε ένα μέρος

Το Μαρούσι βρίσκεται στα Βόρεια Προάστια και είναι μία από τις πιο περιζήτητες περιοχές της Αθήνας, αφού συνεχώς εξελίσσεται και «ανεβαίνει». Συνδυάζει μοναδικά τη ζωντάνια της πόλης με την ηρεμία των προαστίων, προσφέροντας στους κατοίκους πολλές ανέσεις και πλεονεκτήματα, όπως καταπράσινα πάρκα, χώρους αναψυχής, όμορφους δρόμους με σύγχρονα κτίρια, καθώς και πολλές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες, που διευκολύνουν την καθημερινότητά τους. 

Εδώ και κάποια χρόνια, το Μαρούσι μετατρέπεται σταδιακά σε επιχειρηματικό κέντρο, αφού στεγάζει όλο και περισσότερες μικρές εταιρίες, μεγάλες πολυεθνικές, όπως και συγκροτήματα γραφείων. Μάλιστα, αυτή τη στιγμή είναι υπό κατασκευή μία σειρά από πολλά υποσχόμενα κτίρια γραφείων, τα οποία αναμένεται να κάνουν το Μαρούσι μία από τις σημαντικότερες επιχειρηματικές γειτονιές της Αθήνας.

Η περιοχή είναι γεμάτη με καταπράσινα πάρκα και πανέμορφα φυσικά τοπία, όπως το Άλσος Συγγρού, ένα από τα παλαιότερα δάση του λεκανοπεδίου, γεμάτο με καρποφόρα δέντρα, πεύκα, όμορφα κτίσματα και μονοπάτια. Άλλη μία πράσινη όαση κοντά στο Μαρούσι, είναι η Ρεματιά Χαλανδρίου, ένα πάρκο γεμάτο δέντρα, ιδανικό για μεγάλους περιπάτους και πικνίκ. Και φυσικά, το βουνό της Πεντέλης, ένας πανέμορφος πράσινος προορισμός, ιδανικός για πεζοπορίες και κολύμπι στους καταρράκτες.

Το Μαρούσι διαθέτει πολλές επιλογές διασκέδασης και ψυχαγωγίας, για όλες τις ώρες της ημέρας, όπως όμορφα καφέ, εστιατόρια και μία μεγάλη ποικιλία από μπαρ. Η περιοχή φημίζεται για την μεγάλη εμπορική αγορά της, στην οποία θα βρείτε από μικρά, συνοικιακά καταστήματα μέχρι δύο από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Αθήνας, το The Mall Athens και το Golden Hall.

Οι ανέσεις του Αμαρουσίου δεν περιορίζονται μόνο στη διασκέδαση και την χαλάρωση, αλλά διευκολύνουν και την καθημερινότητα των κατοίκων, αφού η περιοχή είναι εύκολα προσβάσιμη τόσο μέσω κεντρικών οδικών αρτηριών, όπως η Λεωφόρος Κηφισίας και η Αττική Οδός, όσο και μέσω του δικτύου αστικών συγκοινωνιών, που περιλαμβάνει πολλά λεωφορεία, την Πράσινη γραμμή του μετρό και τη μελλοντική επέκταση της Κίτρινης γραμμής. Επιπλέον, η γειτονιά διαθέτει χρήσιμες εγκαταστάσεις και δημόσιες υπηρεσίες, όπως μεγάλα νοσοκομεία και σχολεία, που κάνουν την καθημερινότητα των κατοίκων πιο εύκολη και απλή.

Το Μαρούσι είναι μία εξαιρετική περιοχή, ιδανική για όσους θέλουν να συνδυάσουν τη ζωντάνια της πόλης με την ηρεμία και τη γαλήνη της υπαίθρου.

Αν ενδιαφέρεστε για την περιοχή, μπείτε εδώ και ανακαλύψτε τα δύο project του Αμαρουσίου, Opal και Athmon.

Επικοινωνήστε μαζί μας!